Мутренските времена се завръщат! Динко от Ямбол развява 100 бона кеш

Мутренските времена се завръщат! Динко от Ямбол развява 100 бона кеш
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.07.2022
  • Share:

Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището "Ловеца на бежанци", не се притеснява да носи в себе си по 100 000 лева кеш. Ямболският бизнесмен се похвали как пътува с пачките в левове и евро на предната седалка в един от автомобилите си.

 

 

 

От кадрите се вижда, че ловецът на мигранти има огромни пачки с банкноти по 20, 50 и 100 лева, както и 50 €, 100 € и 500 €. Ямболията обича да парадира с жените, колите и парите си, които твърди, че е изкарал с честен труд. 

Припомняме, че Динко има проспериращ бизнес с отдаване под наем на автокранове и самосвали. Той е единственият в Югоизточна България, който притежава техника за издърпване на катастрофирали камиони и автобуси и от този си бизнес печели стабилни пари. 

Носят се слухове, че колоритният ямболия върти бизнес с жрици на любовта в Амстердам. Динко вербувал момичета най-вече от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се налага да пътува ежемесечно, за да му отчитат пари и да ги контролира.

През 2017 г. Вълев, който бе и участник във „Вип Брадър”, бе задържан за нанесен побой над негов служител, след като го заподозрял, че източва бензин от един от фирмените му камиони.

Станете почитател на Класа