Най-модерните бански за лято

Най-модерните бански за лято
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.06.2021
  • Share:

Всяка дама, която държи да изглежда добре и да привлича вниманието, където и да се намира, внимателно обмисля на какво плажно облекло да заложи. Все пак банският отдавна не е само вещ, с която да прикрием голото си тяло, докато се радваме на горещите лъчи на слънцето край морския бряг. 

 

Лятото чука на вратата, което означава само едно - време е за нов бански!

Колекциите на дизайнерите изобилстват от ярки и елегантни модели, които ще превърнат и най-обикновената почивка в истински празник. А днес ще ви запознаем с най-актуалните за това лято. 

 

Цял бански

 

Тук веднага ще споменем, че тази опция не е най-практичната, ако искате да се сдобиете с уникален тен, но пък е изключително красива и ефектна. Освен това този модел изглежда страхотно на всяка фигура.

 

 

 

 

 

 

 

 

Не се притеснявайте да изберете едноцветен бански.

 

За да не изглеждате прекалено скучно, може да добавите някой аксесоар като парео или овърсайз риза. 

 

Розово 

 

Този сезон определено трябва да опитате да носите розов бански. Първо, този наситен цвят се превърна в абсолютна тенденция през топлия сезон. И второ - има толкова много нюанси. Просто трябва да откриете своя и определено ще се влюбите в него!

 

 

 

Ягодовото розово ще ви направи незабравима, а бебешкото розово ще добави малко наивност към външния ви вид, подчертавайки тена. 

 

В стил 90-те

 

"Здравейте, 90-те!", крещят дизайнерите и, честно казано, повечето дами са доволни от тази тенденция. Защо ли?

 

 

 

 

Много е просто: краката моментално се удължават, а бедрата не изглеждат толкова широки!

 

Бяло 

 

Нищо не подчертава по-добре прекрасния тен от белите дрехи! Тук обаче бързаме да направим изключително важно уточнение: бялото не трябва да се носи през първите дни от почивката, когато кожата все още не е придобила желания нюанс.

 

 

 

Но по-късно, когато стане златиста, контрастът ще бъде видим и с невъоръжено око.

 

И един лайфхак: за да избегнете конфузните ситуации, след като излезете от водата, просто изберете модел от по-плътна материя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа