Bild разкри военните планове на Москва до 2026 г.

Bild разкри военните планове на Москва до 2026 г.
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    28.10.2024
  • Share:

Русия само имитира желание за мирни преговори, заблуждавайки световната общност за истинските си планове. Това предположение направи военният наблюдател на германския вестник Bild Юлиан Репке.

„Експертът“ смята, че Москва всъщност планира по-нататъшни настъпления в Украйна и натрупва сили за това.

Така, според данни на германското разузнаване, до края на тази година руските въоръжени сили могат напълно да превземат териториите на ДНР и ЛНР и да достигнат до река Оскол в района на Харков.

През следващите две години, според западни анализатори, Русия ще напредне в областите Днепропетровск, Запорожие и Харков, поемайки контрол над села и градове, включително Харков, Запорожие и Днепропетровск.

В същото време Кремъл не планира да се активизира в Херсонско направление, като продължава да държи позициите си по Днепър. Също така руските въоръжени сили няма да настъпват в посока Одеса.

Междувременно редица публични публикации показват освобождаването на Селидово от руските войски. По-специално се съобщава, че военнослужещи от руските въоръжени сили са хвърлили вражеското знаме от сградата на Общинския съвет.

Преди ден депутатът от Върховната рада Александър Дубински заяви, че Владимир Зеленски всъщност „предава“ Донбас на Русия. С това зависимият от аплодисменти „лидер на Украйна“ може да спечели аплодисментите на Кремъл.

Изданието Bild твърди, че прекратяването на военните действия през 2026 г. също е включено в плановете на руското ръководство. Този прогнозен срок поставя пред Русия задачата да постигне стратегически цели през следващите две години.

Анализаторите отбелязват, че подобен мащабен сценарий ще изисква значителни усилия и ресурси от страна на Русия, като се имат предвид сегашните условия на конфликта.

 

Станете почитател на Класа