5 причини да летите с най-лошата авиокомпания в света

През 2015 г. СеверноКорейската авиокомпания Air Koryo за четвърти път бе обявена за най-лошата в света, печелейки само една звезда от пет в класацията, съставен от Skytrax. Остаряване на въздухоплавателните средства, безвкусна храна и нежелани развлекателни клипове са сред най-честите оплаквания от пътниците.

Скоро, обаче, всичко може да се промени: Националният оператор на Северна Корея е в процес на "революция", включваща нови самолети, забавления по време на полет и нови униформи за стюардесите и екипажа.

Bloomberg съветва да резервирате възможно най-скоро полет с най-лошата компания в света, преди да е станало твърде късно. Медията отбелязва, че пътниците ще имат възможност да се разходят по "тоталитарните" улиците на най-изолираната държава в света и могат да бъдат задържани за селфи на "грешното място".

По време на полета екраните в самолет показват пропагандни клипове и концерти на любимата група на Ким Чен-ун, Moranbong. Нейните членове – жени, пеят патриотични песни за севернокорейския лидер (и между другото, не можете да регулирате силата на звука на клиповете). Много от самолетите Air Koryo са произведени в началото на 1960 в СССР.

На новото международен терминал на летище Пхенян няма почти никакви неудобства, като например дълги опашк, за регистриране или голям брой туристи - има по-малко от половин дузина международни полета на ден и няма вероятност да бъдете забавени поради стачка.
В продължение на много години авиокомпанията поднася на своите пътници бургер с говеждо чийто произход остава загадка. Ястието се превърна в най-сниманата част от пътуването с Air Koryo и. За да се сложи край на дългия спор за източника на бургера, Bloomberg контактува с офиса на Air Koryo в Пекин с молба за изясняване. Въпреки това, досега няма получени отговор.

Станете почитател на Класа