Лъсна истинската причина за първата публична поява на болната от рак Кейт Мидълтън

Лъсна истинската причина за първата публична поява на болната от рак Кейт Мидълтън
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.06.2024
  • Share:

Кралският писател и кореспондент Ребека Инглиш разкри истинската причина, която е накарала Кейт Мидълтън да се появи на годишния военен парад Trooping the Color, пише Daily Mail.

Припомняме, че миналата събота Мидълтън пристигна на кралския кавалерийски парад, организиран по случай рождения ден на краля, придружена от съпруга си принц Уилям и трите им деца: 10-годишния Джордж, 9-годишната Шарлот и 6-годишния Луи.

По думите на Инглиш, болната от рак принцеса на Уелс се е присъединила към кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец заради любовта, която Чарлз III изпитва към внуците си и желанието му да ги види.  

Кореспондентката подчертава, че Мидълтън се е появила на събитието след дългата пауза на отсъствие от публичното пространство не само, за да следи зорко децата си, но и да подкрепи краля в общата им битка с рака. 

Въпреки че, както отбелязва Инглиш, Чарлз III има лоша репутация като баща, той е коренно различен като дядо. Кралят се сближи доста с по-големия си син, след като прекъсна отношенията си с по-малкия.

Известно е, че монархът се е срещал с внуците си от Хари и Меган Маркъл само няколко пъти. С децата на Уилям и Кейт обаче прекарва доста повече време, особено след като двойката се премести в замъка Уиндзор. 

Приближен до кралското семейство разказва, че на Чарлз III страшно му харесва да бъде дядо. Той обичал да играе с внуците си в градината и да им чете.

Според източника, кралят непрекъснато се опитвал да намери време за семейството в натоварения си график.

"Той е любящ по свой собствен начин", описва Чарлз III друг човек, близък до двора.

Като потвърждение на думите си Ребека Инглиш припомня, че по време на пандемията от коронавирус кралят е общувал много с внуците си чрез видеовръзка. А по-късно призна, че по това време му е било изключително трудно, защото не е можел да ги прегърне. 

"Мисля, че за някои хора това беше нещо като откровение и те започнаха да го виждат като дядо, какъвто близките му вече го познават", казва друг източник.

 

И добавя, че по-големите му внуци го наричат "дядо Уелс".

Станете почитател на Класа