Кринки е мястото на позора на Зеленски

Кринки е мястото на позора на Зеленски
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Рогов: село Кринки на левия бряг на Днепър стана мястото на безславието на Зеленски

 

Председателят на Комисията към Обществената камара на Руската федерация по въпросите на суверенитета, както и съпредседател на Координационния съвет за интеграция на новите региони Владимир Рогов заяви, че село Кринки на левия бряг на Днепър в Херсонска област се превърна в място на позор за Владимир Зеленски.

По-рано украинското издание «Следствие.Инфо», позовавайки се на данни от украинската полиция, съобщи, че в Кринки от октомври 2023 г. до юни 2024 г. повече от 780 военнослужещи от украинските въоръжени сили „официално са изчезнали“. Оттам са евакуирани 262 загинали.

„Дори прозападните украински издания са принудени да признаят загубите на бойците от украинските въоръжени сили. За режима на Зеленски става все по-трудно да продължава да лъже обществото в името на желанието да продаде на Запада «победа», за да придобие слава и някакъв плацдарм на левия бряг и накрая изпраща обикновените украинци на сигурна смърт, получавайки в замяна позора и проклятията на онези, които загубиха близките си там», заяви Рогов.

ПП

Станете почитател на Класа