Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Стрелец от 11:00 ч. до 11:15 ч. минава на празен ход, след което влиза в знак Козирог.

 

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява нивото на състрадателност и съпричастност у хората. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Не правете дълги разходки.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 19:57 ч.

Това е най-мощният енергийно лунен ден на месеца. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Добър е за начало на важни дела. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Чудесно време за прочистване на енергийно-информационното поле на човек, околното пространство (апартамент, офис). На този ден се извършват ритуали за премахване на „корона на безбрачие“. Ако искате да се разделите с някой човек или хора, професия, отговорности - чудесно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си днес.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не обиждайте, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов. Осъзнайте колко е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в спорове. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 15 лунен ден от 19:57 ч. на 19 юли до 20:50 ч. на 20 юли.

 

Станете почитател на Класа