Кой е зетят на Дарина Павлова?

Кой е зетят на Дарина Павлова?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Вдовицата на Илия Павлов омъжи дъщеря си Паола на помпозно 5-звездно тържество в Рим. Младоженците сключиха брак в една от катедралите, а след това пищното тържество се състоя в градината на вила „Аурелиа“, където се стекоха гости от цял свят.

Булката Паола блестеше в дантелена бяла рокля с дълъг воал. Костюм в същия свят бе избрал за сватбения си ден нейният съпруг Ханс Хавиер. Двамата са заедно повече от три години. За него не се знаят никакви подробности, нито с какво се занимава, нито от какво семейство е. Звездата на вечерта обаче бе техният син и трети внук на Дарина Павлова.

Всички в семейството гледат на къдрокосото момченце като на Божие чудо, тъй като лекарите бяха отчаяли майка му, че никога няма да може да прегърне своя рожба. В продължение на години здравословен проблем пречеше на Паола Павлова да забременее, но накрая чудото наистина се случи.

Сватбеният купон премина в цветната градина на вила „Аурелиа“, а гостите празнуваха сред дръвчета с лимони. От Дубай за тържеството пристигна и Венцислава - първородната дъщеря на Илия Павлов. Тя също се омъжи в Италия през 2014 г. за арабския рекламен магнат Тарек Микнас. С майка си на сватбата са били и двете им деца - първата внучка на Дарина Павлова, Алба, и по-малкият ѝ брат, който се роди преди 4 години.

На Мадам Мулти ѝ остава след време да вдигне още една сватба. Синът ѝ Илия Калоян все още е ерген, пише „Ретро“.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови. Илия Калоян е по-малкият ѝ брат. А Венцислава е нейната по-голяма полусестра от първия брак на баща ѝ с Антоанета Чилингирова.

Станете почитател на Класа