Путин казва какъв трябва да бъде следващият лидер на Русия

  • Руският президент Владимир Путин даде интервю за Bloomberg, коментирайки както политически, така и лични въпроси.

    "Мисля, че следващият лидер на Русия трябва да бъде един млад, но зрял човек ", каза Путин в интервюто.
  • Коментирайки последните политически промени, след които хората, които работят в силите за сигурност са били назначени да служат на водещи позиции в различни региони на страната, руският президент каза, "това не е нищо ново".

    "Това не е първият път,когато бивши членове на Министерството на отбраната и Федералната служба за сигурност (ФСБ) са били насърчавани да лидестват в нашите региони", каза Путин, като добави, че тези, които работят за ФСБ не са изключение.

    Руският президент подчерта, че за да бъде регионален лидер е необходимо да искаш и да можеш да растеш и да си "готов да служиш на страната в работа, която осигурява не само по-голяма власт, но и огромни отговорности". Путин също така добави, че новите лидери ще участват в изборите и гласовете, които ще получат ще покажат степента на доверие на гражданите.


Що се отнася до семейството му, руският президент заяви, че дъщерите му са ангажирани в областта на науката и други "благородни и необходими за хората" дейности. "Те са желани, те обичат работата си и това ме прави щастлив", каза Путин и каза, че дъщерите му са "отговорни и честни в избраната от тях професия."

Станете почитател на Класа