Днес са възможни всякакви изкушения

Днес са възможни всякакви изкушения
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    12.02.2024
  • Сподели:

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Риби до 15:27 ч.

 

През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. Повишена е романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция. Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни. Ходилата не бива да се натоварват.

Луната е на празен ход от 14:33 ч. до 15:27 ч. В този интервал да не се предприема нищо важно.

В 15:27 ч. Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 17:03 ч. на 14 февруари

Характерно е за дните на Овена емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи, нетърпеливи, избухливи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси в това време. Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: 4 лунен ден от 09:00 ч. на 12 февруари до 09:23 ч. на 13 февруари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. В този лунен ден Адам и Ева вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност. Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си. През втората половина на деня вероятността от конфликтна ситуация се увеличава и настроението спада. Във всеки случай запазете спокойствие, избягвайте кавги, игнорирайте провокациите.

Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва още: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

 

Станете почитател на Класа