Елиминираха актьора Петър от „Фермата“, запазиха сервитьора Андрей

Елиминираха актьора Петър от „Фермата“, запазиха сервитьора Андрей
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2023
  • Сподели:

Тежка плесница по егото преживя един от най-силните и способни, но и най-противоречиви играчи във „Фермата“ - актьорът Петър. Амбициозният участник, който влизаше мъжки в битките и много искаше да бъде лидер на „Елбетица“, не успя да спечели искрените симпатии на съотборниците си и беше изгонен от тях на метри от финала. Вместо него, зелените предпочетоха да запазят сервитьора Андрей, когото смятат за по-достоен и по-добър пример за подражание.

 

 

 

 

Четирима от петима участници в „Елбетица“ гласуваха срещу Петър след тежкия дуел, в който той и Андрей се биха срещу Кенан и Сергей от „Канатица“, и паднаха с малка разлика. Актьорът обаче преживя най-тежко вота на земеделеца Георги. „Той ме нарани най-много, защото в начало го почувствах много близък. Чувствам се предаден“, заяви Петър.  

С влизането си в риалитито актьорът се опита да наложи своите стратегии на „Елбетица“, но „тоталитарният“ му стил отблъсна съотборниците му. „Във „Фермата“ вървях по най-трудния път. Когато лидерът поема отговорност и нещо леко се пропука, винаги той е виновен. Много добре знаех, че ако се движа по периферията, моят финал беше почти сигурен. Но избрах да бъда себе си“, заяви той. Преди да си тръгне от риалитито Петър получи искрена прегръдка от  земеделеца Кенан от „Канатица“, който се възхищаваше на качествата му. Футболистът Коко от червения тим пък обобщи, че прекомерната амбиция е изиграла лоша шега на Петър. 

Станете почитател на Класа