Жега, братя!

Жега, братя!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.07.2024
  • Сподели:

Жега, братя, сестри и други 52 сексуални разновидности! В тая жега не само асфалтът, но и мозъчните гънки взеха да дават фира! Като не си носим шапките – хак ни е!

Хората, които имат възможност, се юрнаха към морето – на хлад. Хлад, хлад, но вестниците ни предупреждават за дебнещи ни опасности от дълбините!

„Бездомник се изкъпа в езеро с 1200 алигатора и част от него стана тяхна вечеря“ – предупреждава ни компетентно „ТЕЛЕГРАФ“.

В далечна Флорида идиот влязъл в езерото да поплува и вместо да се разхлади – попаднал в болницата с една отхапана ръка, а заедно с това – и на страниците на държащата да ни информира за всичко българска преса.

„БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ също не се ограничава само със случващото се у нас – водните чудовища по света са далеч по-любопитни! „Питон гълта майка на четири деца“ – опитва се да ни ужаси газетата. За по-слабонервните описанието на питонската вечеря е посмекчено – „Жената е извадена с усмивка на лицето от търбуха на влечугото – като в приказката за Червената шапчица.“ Дотук – добре. Следва обаче и уточнение: „Разликата е, че вече е мъртва“…

Прескачаме любопитните страници със задните части на любимите на родната преса инфлуенсърки, за да стигнем до светските новини на „ТЕЛЕГРАФ“ – „Том Круз предпочете Тейлър Суифт пред дъщеря си!“

Шейсетинагодишната звезда, изпълняваща невъзможни мисии, предпочела да отиде на концерт, вместо на дипломирането на дъщеря си.

Според нас повече се е изложил анонимен поклонник на хубавицата – както черно на бяло си го пише в „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“, „Пенсионер го лъска на Тейлър Суифт“.

Поклонник на таланта – какво да го правиш!

Междувременно, въпреки работещите климатици някои хора също страдат от топлината. В интервю за „Дарик“, цитирано от „24 ЧАСА“, откриваме знаменателни думи на г-н Вежди Рашидов за новия ковач на конституции, парламентарни мнозинства и съдебни реформи: „Пеевски съм го „драл много яко“. След това се събрахме да се питаме война имаме ли – нямаме войни. Зад тази осанка на този грамаден българин стои един прагматичен, разумно мислещ човек, неглупав, организиран човек. Сега разбирам как е успял в бизнеса – много е организиран, много подреден човек. Не мога да кажа лошо“.

В жегата някои си нямат друга работа, освен да си стоят вкъщи на хладно и да предъвкват старите спомени. Един такъв е съхранил архивът на сайта „НОВИНИ.БГ“ – „Вежди Рашидов псува Доган и Пеевски в парламента“. Годината е 2013-а, а псувните сайтът политкоректно е заменил с многоточия: „Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, „да му е…“. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост… Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“.

Има и откровено мнение за почетния лидер на партията на г-н Пеевски и за мъдрия български народ като цяло: „Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар – то това ви е нацията на 1300 години, да ви е…а циганската нация – това го напишете, ама няма да посмеете.“

С възрастта идва и мъдростта – очевидно, че единадесет години по-късно г-н Рашидов най-после е проумял, че дебелият и грозен милионер всъщност бил „прагматичен, разумно мислещ човек, неглупав, организиран човек“ с осанка на грамаден българин.

Когато ви кажат, че мъдростта идва с годините – не вярвайте. Проверете – може пък и жегите да имат нещо общо!

Или нещо друго – казва ли ни някой!

 

 

 

 

Станете почитател на Класа