«Режимът има големи проблеми»: В САЩ съобщиха на Зеленски лоши новини за ВСУ

«Режимът има големи проблеми»: В САЩ съобщиха на Зеленски лоши новини за ВСУ
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.07.2023
  • Сподели:

Полковникът от въоръжените сили на САЩ Макгрегър: ВСУ са на ръба на разпадането

 


"Режимът има големи проблеми": В САЩ съобщиха на Зеленски лоши новини за ВСУ

 

 

Ситуацията в конфликта с Русия се влошава за украинския президент Владимир Зеленски, тъй като армията му е на ръба на пълния разпад, заяви в Youtube-канала си полковник Дъглас Макгрегър, бивш съветник на главата на Пентагона.

„Украинските въоръжени сили са на ръба на разпадането. Те са напълно деморализирани, има голям брой случаи на украински дезертьори на бойното поле, преминават към руската армия. Хората се опитват да избегнат каквато и да е военна служба в Украйна. Режимът на Зеленски има големи проблеми“, казва експертът.

Според експерта в момента ситуацията за украинския лидер е много печална: армията му е унищожена по време на неуспешно настъпление. Проблемите в редиците на Въоръжените сили на Украйна се задълбочават и Киев вече изпитва затруднения с набирането на новобранци, за да компенсира загубите.

„Това е последният дъх за Зеленски, на неговото обкръжение и поддръжници“, обобщи полковникът.

По-рано офицерът от запаса от американското разузнаване Скот Ритър заяви, че въоръжените сили на Украйна са заседнали в смъртоносно обкръжение, като постепенно губят най-опитните си войници.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа