Прехвърчат гневни искри между новите водещи на "Преди обед"

Прехвърчат гневни искри между новите водещи на "Преди обед"
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    16.09.2024
  • Сподели:

Зрителите на bTV забелязаха, че се надига напрежение между две от новите водещи на „Преди обед”. Става въпрос за Оля Малинова и Зейнеб Маджурова. Туркинята често бърка името на своята колежка и я нарича Олга. Малинова пък ѝ отвръща с леден поглед.

От телевизията издават, че Зизу, както я наричат приятелите, се държала със своите колежки така, сякаш са ѝ подчинени. Многодетната майка смятала, че тя е звездата на предаването, а Франциска и Оля са под нея. Атмосферата зад кадър била доста напрегната, а наскоро започнала да се прехвърля и пред камерите, където не остана незабелязана от феновете на предаването.

„Зейнеб съвсем се самозабрави последните години, особено след като дари с деца любимия си Стоян Балевски. Повярва си много и се държи високомерно с почти всички. В къщата им прави на пух и прах чистачките, детегледачките и градинаря. Постоянно им крещи и ги унижава, държи се с тях като с втора ръка хора”, издават от обкръжението на туркинята, която стана известна с участието си в първия сезон на „Биг Брадър”.

Тези, които познават Зейнеб отблизо, са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е милионерска жена. Двамата още не са сключили брак, въпреки трите им общи деца. Зизу не спира да изтъква положението си и всячески се стреми да заведе пред олтара любимия си милионер, който отгоре на всичко е умен, красив и възпитан, пише Уикенд.

Амбициозната бургазлийка още в „Биг Брадър” показа, че се цели нависоко. Още в шоуто майката на Зизу ѝ се караше, че се сваля със Здравко от Приморско, който не е подходящ за нея, защото не е заможен и софиянец. Зейнеб е от малцината участници в „Биг Брадър“, които съумяха да извлекат ползи от споходилата я в Къщата популярност и да останат актуални и до днес.

Зизу да не спира да драпа за слава и собствено предаване. Бургазлийката живеела с надеждата Оля и Франциска да се провалят, а тя да остане единствена водеща. Именно заради това се държала така пренебрежително с клетата Оля, която в едно от последните предавания се беше разкрачила под масата.

Зрителите на „Преди обед” забелязаха също, че трите водещи са с грим, който подчертава само недостатъците им. При Зейнеб се стараят малко повече, но Оля често е обект на присмех заради изкуствените си мигли или цветните си сенки. При Франциска пък си личат всички бръчки, които в „Денсинг старс” не виждахме, отбелязва още изданието.

Предстои да видим как ще завърши войната между жените в сутрешното предаване, защото както една кухня е твърде тясна за две жени, така и едно шоу е тясно за три амбициозни мадами.

Станете почитател на Класа