Заедно или разделени: Какво се случва между Мария Бакалова и Валери Григоров

Заедно или разделени: Какво се случва между Мария Бакалова и Валери Григоров
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    16.09.2024
  • Сподели:

Мария Бакалова и Валери Григоров отново привлякоха вниманието на медиите, като според твърденията двойката окончателно е прекратила отношенията си.

 

Тези слухове се разпространиха само дни след като името на Бакалова беше свързано с нейния холивудски колега Андрю Гарфийлд. Двамата бяха заснети да разговарят на събитие, а според писанията те проявявали взаимно влечение.

"Дори и да знам дали са се разделили, не желая да коментирам. И Мария, и Валери са млади хора и имат право да живеят живота си както пожелаят, без да им се бъркат други хора. Все пак си мисля, че Мария трябва да разказва толкова за личния си живот, както прави тук в България. Но това е нейно решение."

Така майката на номинираната за Оскар актриса коментира слуховете за раздялата на Мария с любимия ѝ пред "България днес".

 

0дфрдфд

 

Бащата на Валери също не даде конкретика за това какво се случва в личния живот на сина му.

"Да ви кажа, не знам и къде са в момента те. Не мога да кажа, че се чуваме всеки ден. Но смятам, че щях да знам, ако двамата са скъсали. Мисля, че са заедно. Всеки може да мисли и да си пише каквото реши, живеем в демокрация. Не е това най-важното", заяви Григоров.

Станете почитател на Класа