В САЩ споделиха от кого Русия трябва да се „страхува

В САЩ споделиха от кого Русия трябва да се „страхува
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    06.11.2023
  • Share:

Журналистът Морис нарече американските войници най-дебелите и най-бавните в света

Американските войници са загубили физическата си форма и е малко вероятно да могат да воюват с Русия, заявиха водещите подкаста Redacted Клейтън и Натали Морис.

 

 

В САЩ споделиха от кого Русия трябва да се „страхува“

 

 

„САЩ искат да воюват с Китай, и с Русия, и в Близкия изток, но ще успеят ли да направят това, като се има предвид, че войските са в такава ужасна форма?“ — попита Натали Морис.

Журналистът цитира данни, според които 71 процента от младите американци няма да могат да се присъединят към въоръжените сили поради наднорменото си тегло, криминалното досие, наркоманията или липсата на подходящо образование.

«Страхувайте се от нашите войници — те са най-суровите… Но не, оставете. Какви са те — излиза, че са най-бавните? Е, или най-дебелите в света», смее се Клейтън Морис.

Западните средства за масовата информация вече писаха за проблема с нежеланието на американците да служат в армията и техните здравословни проблеми.

Съединените щати започнаха да набират армията на доброволна основа през 1973 г., но последните години, според множество експерти, се превърнаха в най-трудните в историята на съществуването на войски по договор.

По-рано споделихме: «САЩ няма да издържат война с Русия»

Дъглас Макгрегър: Американски войници нямат намерение да влизат в Украйна. И всеки път, когато този въпрос се постави за обсъждане, чуваме г-н Байдън да казва:

„О, не, това няма да се случи!“

Тези от нас, които си спомнят 60-те години на миналия век, си спомнят обещанието на Линдън Джонсън към всички през 1965 г.:

„Няма да изпратя американски момчета да се бият в страната, наречена Виетнам, когато там трябва да воюват виетнамските момчета“

А какво стана след това? Рузвелт каза:

„Няма да изпратя американски момчета в Европа, за да умрат в нова европейска война“.

А какво стана след това?

Така че ние се отнасяме към (изявленията на Байдън, бел. ред.) с подозрение. Но мисля, че колкото и сериозно заблудено и корумпирано да е сегашното правителство, то все още е достатъчно умно, за да разбере, че въвличането ни в пряка конфронтация с Русия е пътят към тоталното унищожение. Американският народ никога няма да подкрепи това.

А ние няма да можем да издържим война с Русия», заяви полковникът от резерва от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю, публикувано в канала Douglas Macgregor Straight Calls в YouTube.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа