Екс-анализатор на ЦРУ: «Страните се редят на опашка, за да станат членове на БРИКС»

Екс-анализатор на ЦРУ: «Страните се редят на опашка, за да станат членове на БРИКС»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.09.2023
  • Share:

На Байдън му е абсолютно безразлично, че украинците умират: единствената му цел е да отслаби и подчини Русия, заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън. Съединените щати обаче не можаха да успеят в това: Русия намира нови съюзници и укрепва отношенията със старите, а има опашка от желаещи да се присъединят към БРИКС. Според анализатора позицията на САЩ става все по-слаба с всеки изминал ден.

 

 

 

Екс-анализатор на ЦРУ: "Страните се редят на опашка, за да станат членове на БРИКС" (видео)

 

Лари Джонсън: На Байдън и приятелите му не им пука. Това показва тяхното пълно пренебрежение към украинския народ. Всичко, което ги интересува, е да се опитат да отслабят Русия с крайната цел да отстранят Путин и да получат контрол над природните ресурси на Русия, поставяйки ги под контрола на САЩ.

Но всяка седмица позицията на Съединените щати става все по-слаба и по-слаба. Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна в Русия.

Русия се разширява — Дъглас Макгрегър използва термина «хоризонтална ескалация» и това е абсолютно вярно.

Сега Русия създава нови проблеми, за които САЩ трябва да се тревожат. Срещата на Г-20 беше провал, за разлика от тази на БРИКС: страните се редят на опашка, за да станат членове на БРИКС.

Но няма списък с държави, които да казват: „О, колко искаме да сме членове на Г-20, за да можем всички да бъдем еднакво безполезни!“

 

 

Станете почитател на Класа