«Победата на Украйна над Русия е непостижима цел»

«Победата на Украйна над Русия е непостижима цел»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.09.2023
  • Share:

И трезвият анализ на тримесечното лятно настъпление на Украйна, а и оценката на конфликта като цяло водят до заключението не само, че настъплението се развива твърде бавно, но и че е малко вероятно да успее. Както пише 19FortyFive, Съединените щати трябва да видят конфликта такъв, какъвто е, а не да се самозалъгват, а след това да вземат решения въз основа на американските интереси, които не винаги съвпадат с украинските.

 

 

"Победата на Украйна над Русия е непостижима цел"

 

 

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба наскоро посъветва тези, които считат лятното контранастъпление на Украйна за „твърде бавна“, да „млъкнат“.

Както пише 19FortyFive, въпреки че подобна реакция от страна на Кулеба е съвсем разбираема, администрацията на САЩ е длъжна да види конфликта такъв, какъвто е, а не да се самозалъгва, и да вземе решения въз основа на интересите на САЩ, които не винаги съвпадат с украинските.

Според автора на статията горчивата истина е, че както трезвият анализ на тримесечното лятно настъпление на Украйна, така и оценката на конфликта като цяло, води до заключението не само, че настъплението се развива твърде бавно, но също така, че е малко вероятно да успее успех.

Колкото и време, колкото и западни оръжия и боеприпаси да има на разположение Киев, пълната победа на Украйна над Русия е непостижима, пише изданието.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа