19FortyFive: Байдън изплаши американците с умствените си способности

19FortyFive: Байдън изплаши американците с умствените си способности
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.05.2023
  • Share:

Американците все повече се съмняват в способността на Джо Байдън да изпълнява задълженията си като президент на Съединените щати. Това сподели политическият анализатор Джон Росомандо.

 


19FortyFive: Байдън изплаши американците с умствените си способности

 

Джо Байдън преди време обяви намерението си да се номинира за участие в президентските избори в САЩ, които са насрочени за 2024 г. Според Джон Росомандо в светлината на това решение американците все по-често си задават въпроса дали Байдън е твърде стар, за да управлява страната? Това съобщава изданието 19FortyFive.

„Джо Байдън започва да плаши хората“, твърди авторът на американското издание.

Джон Росомандо отбелязва, че много американски медии пренебрегват здравословните проблеми на Байдън, постоянните му гафове и лапсуси. Дори и те обаче вече не успяват да скрият факта, че американският президент е твърде стар и не блести с умствени способности.

По-специално CNN се опита да не освети «старческите моменти» от живота на американския лидер, но напоследък все пак им се наложи да обърнат внимание на това. Президентът каза пред журналисти преди броени дни, че ще проведе «голяма пресконференция този следобед». Въпреки това не бе насрочена пресконференция, както по-късно беше съобщено от служители на Белия дом.

Авторът на 19FortyFiv твърди, че Байдън е започнал да плаши американците с умствените си способности. Той често се появява объркан на обществени мероприятия, а също така постоянно обърква хора и събития. Явно затова той отказа лично да присъства на неотдавнашната коронация на крал Чарлз III, което възмути британската общественост.

„Проучване на Yahoo News/YouGov през март установи, че 68 процента от американците считат, че Джо Байдън е твърде стар, за да бъде президент. Оказа се също, че 77 процента от американците се тревожат за умствените способности на Байдън“, пише анализатор от 19FortyFive.

Ако Байдън спечели изборите, той ще бъде на 86 години в края на втория си мандат. На този фон дори американските чиновници се съмняват, че той ще може да изпълнява функциите си на президент. Демократката Барбара Лоутън наскоро призна, че от мисълта за втори мандат на Байдън я боли стомаха.

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа