Ваня Джаферович се скара жестоко с куриери на храна

Ваня Джаферович се скара жестоко с куриери на храна
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    04.10.2024
  • Share:

Бившият футболист Ваня Джаферович, който в момента развива собствен ресторант за балканска храна, е влязъл в сериозен конфликт с куриер, който трябвало да достави храна от неговия ресторант до клиент.

Вместо гладка комуникация обаче, между двамата ескалирала словесна престрелка, включваща обиди, като се стигнало до груби изрази. Причината за това, според бившия футболист, била проблем в приложението за поръчки и липсата на елементарна култура от страна на куриера, предава "Галерия".

Победителят от "Сървайвър: Камбоджа" и водещ на Survivor 7 споделя в медийното пространство, че ситуацията го е принудила да се намеси лично, за да реши проблема на по-високо ниво. За съжаление проблемът не само не се разрешил, но напрежението довело до разрив в отношенията между него и фирмата, отговаряща за доставките в София.

След острия конфликт с куриера, чието име остава неразкрито, Джаферович е взел решението да прекрати договора си с компанията за доставки.

Тази история, разказана от самия Джаферович, е пример за това как понякога дори най-добрите бизнес идеи се сблъскват с неочаквани пречки и напрежение.

Станете почитател на Класа