Руски бойци заловиха мародер от ВСУ да вади златните зъби на мъртвите си колеги

Руски бойци заловиха мародер от ВСУ да вади златните зъби на мъртвите си колеги
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.05.2023
  • Share:

В района на село Яковлевка военнослужещи от 123-та бригада на Южната група на въоръжените сили на Руската федерация заловиха боец ​​от въоръжените сили на Украйна.

 

 

При огледа на заловения боец ​​у него е открит военен билет на Въоръжените сили на Украйна, което не е изненадващо, и клещи. Последната находка изненада руските войници, които провеждаха издирването, но военнопленникът се оказа, че изобщо не е механик или електротехник.

Изненадата на руските бойци преминала за секунди, когато в други джобове на пленения боец ​​била открита чанта със златни зъби и бижута, пишат чужди агенции.

 

 

 

След тези констатации всичко станало ясно. Заловеният боец ​​от въоръжените сили на Украйна бил мародер, който вадил златните зъби от мъртвите си колеги. 

 

 

 

Очевидно той е ограбил местните жители, отнемайки бижутата им. Възможно е престъпникът да е убил цивилни, докато е отнемал ценностите им.

По този начин се появи още едно потвърждение, че бойци от ВСУ извършват чисто криминални престъпления.

Очевидно този боец ​​все още се надявал да оцелее в "месомелачката" на конфликта и дори да "забогатее", като спечели от грабежи. 

Тази ситуация свидетелства за много странно морално и психологическо състояние на украинските бойци. Сега руските следователи ще трябва да установят в какви криминални престъпления е участвал този военнопленник в териториите, окупирани от ВСУ, тъй като е вероятно той да е отговорен не само за грабежи, но и за убити цивилни.

 

Станете почитател на Класа