След експлозия в блок на о-в Джърси съдбата на 6 души остава неизвестна, открити са трима загинали

След експлозия в блок на о-в Джърси съдбата на 6 души остава неизвестна, открити са трима загинали
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    12.12.2022
  • Share:

След като цяла нощ местните власти претърсваха развалините на триетажния блок в столицата на острова Сейнт Хелиър, сринат от мощната експлозия, те заявиха, че не са открили признаци на живот

 

 

Три са жертвите на мощната експлозия на британския остров Джърси. Съдбата на поне още 6 души остава неизвестна, предава БНР.

След като цяла нощ местните власти претърсваха развалините на триетажния блок в столицата на острова Сейнт Хелиър, сринат от мощната експлозия, те заявиха, че не са открили признаци на живот.

Началникът на пожарната на Джърси Пол Браун заяви, че издирването на водещите се за изчезнали ще продължи. Според данните, с които разполага полицията, по време на експлозията в блока със сигурност е имало 9 души.


Трима са починалите, но за останалите 6 няма никаква информация. Не е известно и дали по време на експлозията е имало гости.

Началникът на полицията Робин Смит каза, че развалините са били претърсени щателно и старателно, но цялата операция ще отнеме още време, вероятно не само дни, а дори седмици.

Той не можа да каже колко са жертвите, но се предполага, че броят им може да нарасне до 12.

Все още не е съобщена официално причината за експлозията, но се предполага, че най-вероятно е в резултат на неизправност в газовата инсталация.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа