Руснаците са безстрашен народ, американците няма да тръгнат да умират за Донбас

Руснаците са безстрашен народ, американците няма да тръгнат да умират за Донбас
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    12.12.2021
  • Share:

Haber7: в годината на 30-ата годишнина от независимостта Украйна демонстрира американска бронирана техника

 

На 6 декември Украйна отбеляза Деня на въоръжените сили. За страната, която получи независимост от СССР през 1991 г., това е важна паметна дата, пише Haber7. Според редакцията тържествата, посветени на това събитие, са съдържали сигнал към Русия. Читателите са убедени, че всичко, което се случва между Москва и Киев, е хитър план на САЩ.

 

Читателите на Haber7: Руснаците са безстрашен народ, американците няма да тръгнат да умират за Донбас

 

 

Украйна, която отбелязва 30-годишнината от създаването на независимите въоръжени сили след придобиването на независимост от Съветския съюз, всъщност заплаши Русия с американски бронирани машини и патрулни катери, участващи в празничните събития.

 

Президентът на Украйна Владимир Зеленски, правейки изявление по този повод, подчерта, че страната може да устои на всяка атака от Русия.

 

На 6 декември Украйна отбеляза Деня на въоръжените си сили. За Украйна, която получи независимост от Съветския съюз през 1991 г., това е важна паметна дата.

 

В годината на 30-ата годишнина от независимостта се проведоха тържества с участието на американски бронирани машини и патрулни катери. Президентът на Украйна Владимир Зеленски подчерта, че въоръжените сили на Украйна могат да устоят на всяка атака от Русия.

 

„Военнослужещите от въоръжените сили на Украйна продължават да изпълняват най-важната си мисия – да защитават свободата и суверенитета на държавата от руския агресор“, каза Зеленски в изявление.

 

Президентът на САЩ Джо Байдън наскоро обеща на Украйна „непоколебима подкрепа“ в нейната конфронтация с Русия.

 

Русия от своя страна отхвърля обвиненията за подготовка на атака срещу Украйна, наричайки ги «фалшиви» и «разпалителни», но в същото време призовава Запада да не пресича своите «червени линии» и да спре разширяването на НАТО на изток.

 

Коментар на читателите: 

 

Каква е тази Украйна да заплашва Русия… Нито Украйна, нито която и да е друга държава може да заплашва Русия. Скоро ще опознаете Русия…

 

Селджук

Струва ми се, че Украйна не трябва да слиза в кладенеца с американското въже. САЩ няма да дойдат и няма да се бият за нея. Лично аз не искам приятелска Украйна да бъде смачкана от руската мечка. Целта на САЩ не е да спасят Украйна, а да отслабят Русия, поради което те подкрепят Украйна.

 

Щастлив

Украйна, не се хващай на въдицата на САЩ, ще станеш стръв за Русия. Не прави глупости и слушай нашия президент.

Руснаците много приличат на нас. Руският народ е също толкова безстрашен, не се страхува от смъртта като нас. Днес 175 000 руски войници са в бойна готовност на границата с Украйна и всички те могат да тръгнат на смърт с една заповед. Но британците, американците, германците, французите никога няма да тръгнат на бой, за да умрат.

 

007

Руснаците ще получат това, което искат. При това много лесно

 

Кюршад Тигин

Не разчитайте на САЩ и ЕС, ще изчезнат при първия куршум!

 

Сабри

Изглежда, че Украйна я очаква лош край.

 

Залоглу

САЩ си знаят работата. Те искат да въвлекат Русия във войната и да я отслабят.

 

Станете почитател на Класа