Двойно самоубийство окървави бившето имение на Джани Версаче

Двойно самоубийство окървави бившето имение на Джани Версаче
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    17.07.2021
  • Share:

Тази сряда полицията в Маями (Флорида, САЩ) намери телата на двама души с огнестрелни рани по главите в стая на бившето имение на Джани Версаче, превърнато днес в хотел. Събитията са се случили в навечерието на траурната 24-та годишнина от смъртта на известния италиански моден дизайнер, съобщи ABC.


Жертвите, идентифицирани като Адам Рашап и Александър Грос, съответно на 30 и 31 години, бяха намерени мъртви - и всеки изстрел в главата - от служители на хотел Villa Casa Casuarina, когато дошли да почистват стаята, в която бяха настанени.


Според Ернесто Родригес, говорител на полицията в Маями, предварителните разследвания сочат, че младите хора са извършили "двойно самоубийство"; разследванията за инцидента обаче продължават.


На 15 юли 1997 г. Андрю Кунънан уби Версаче с два изстрела в главата, когато се връщаше в имението си Casa Casuarina от близкото кафене, което посещаваше сутрин. Известният дизайнер беше намерен все още жив, легнал на стъпалата на дома си; но е починал, когато е откаран в болница.

Станете почитател на Класа