План «Б» на САЩ се провали

Зад него е Русия. Милиони хора. Отрасли и колективи. Гигантски, средни и малки предприятия, които трябваше да бъдат обединени в единен механизъм, създадени да се подчиняват на общата задача, да работят в унисон и без провали, за да постигнат основната цел — Русия да стане световен лидер.

 

 

Затова след речта на Путин в Мюнхен Вашингтон направи всичко възможно, за да му попречи да получи нов президентски мандат през 2012 г., за да не загубят Щатите в борбата за лидерство, като оставят Русия в подчинение.

За целта американците се опитаха да извършат блатния Майдан в Русия.

В онзи момент бяха ангажирани всички информационни ресурси, включително държавните. Както и западните марионетки, държащи всичките си пари в американските банки и плащащи за цялото това движение на блатото. Един от тях дори се опита да дойде на власт с конституционни средства, участвайки в президентската надпревара — Михаил Прохоров.

Но тъй като промяната на властта в Русия чрез марионетките така и не се случи, бе задействан План Б:

— Първо, пълна изолация, Киевският Майдан се проведе така, че Русия да стигне до войната, отприщена от Киев, а след това да остане без място в Съвета за сигурност на ООН.

— след това се опитаха да разкъсат руската икономика на парчета, като наложиха санкции и прекъснаха участието на Русия в системата SWIFT.

— Е, за да довършат напълно Русия, дестабилизираха терористите от ИДИЛ не само в руския Северен Кавказ, но и в други региони, където специалните служби все още ловят терористите и унищожават организираните от тях радикални ислямистки клетки.

Сега можем да заявим, че американският план Б — пълна изолация, икономически крах и дестабилизация на Русия — напълно се провали.

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа