Подлъганият Хоакин Феникс: „ Момчета, вие сте блестящи!“

Руският шегуващ се дует Вован и Лексус се представи като Грета Тунберг и баща й в обаждане до актьора от „Жокер" Хоакин Феникс, лобирайки за роля в евентуалното продължение на филма - и получи похвала от Феникс, след като той разбра за измамата.


След първата си успешна шега в ролята на Грета Тунберг и нейния баща Сванте - с конгресмен Максин Уотърс (Д-Калифорния) - Вован и Лексус насочиха погледа си към Хоакин Феникс, след номинацията му за „Оскар".


Финикс включи годеницата си Рууни Мара в разговора, която беше също толкова развълнуван да разговаря с младата екологична активистка.


Уж „Грета" представи кампания, наречена „Звезди спасяват земята", в която тя искала да включи известни личности, за да помогне за разпространението на информираността за изменението на климата. Финикс и Мара с ентусиазъм подкрепиха този ход, предлагайки да помогнат по какъвто начин могат.


След това, шегаджиите помолиха „Грета" да участва в продължението на Жокер. За радост на Феникс тя предложи ролята на Харли Куин, тъй като понякога иска да смачка политиците с „баскетболна забивка".


Макар и с малко убеждаване, „Грета" успя да накара Феникс да се посмее за нея като Жокера. Актьорът беше изненадващо срамежлив за това, но се предаде след няколко минути молба.


Това продължи в сценка, където „Грета" и „Сванте" се престориха че се сбиват, като кавгата завършил с изстрели. Точно в този момент Феникс и Мара разбраха, че разговорът е шега. Двойката прие всичко с добро настроение, като се смееше и хвалеше шегата.


„Ние сме напълно измамени. Блестящо е", казва Феникс. "Вие, момчета, какъвто и екип да стои зад това, вие се справихте блестящо."


"Сега виждате кой е истинският шегобиец (Жокер)", отговори един от шегаджиите.


„Вован и Лексус" е проект на Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, които си сътрудничат от 2014 г. Дуото има дълга и горда история на шеговити разговори както в Русия, така и в чужбина.


Сред най-известните им цели са тогавашният министър на външните работи на Великобритания Борис Джонсън, президентът на Франция Еманюел Макрон и бившият съветски лидер Михаил Горбачов.

Станете почитател на Класа