«За Холокоста е виновен СССР». Всички мълчат, Червената армия воюва срещу нацизма

«Тоталитарният Съветски съюз е виновен за Холокоста» — това е тезата, която и тази година се лансира по време на мероприятията в Освиенцим.

Вече имам желанието да възкръснат героите от Червената армия на СССР, за да раздадат дължимото на тези негодници. Не се извинявам, че ги наричам негодници. Читателите разбират кой, защо и кога бива наричан негодник.

Президентът на Украйна Зеленски, който не получи думата в Израел, реши да говори в Полша. И каза, че „и двата тоталитарни режима“ са виновни за масовите убийства на евреи в концентрационния лагер — тоест, виновна е Германия, която отприщи войната, а след това унищожи хората в Освиенцим, и СССР, който освободи концлагеристите от Освиенцим.

Всъщност, защо целият свят тези дни, а и въобще, когато говорим за Втората световна война, повтарят само едно — ХОЛОКОСТ. Всъщност, светът по време на Втората световна война се бори срещу НАЦИЗМА!!!

Холокостът е само следствие от нацизма.

Червената армия, а и всички антифашисти по целия свят се борят срещу НАЦИЗМА!!!

Този последната дума очевидно удобно се преглъща в последните години, може би защото тези, които изкривено почитат жертвите на Холокоста искат да оправдаят фашизма/нацизма/хитлеризма, да изкрият от паметта на поколенията истинските врагове на човечеството…

 

 

«Полша и полският народ бяха първите, които усетиха сблъсъка на тоталитарните режими. Това доведе до избухването на Втората световна война и позволи на нацистите да пуснат смъртоносния маховик на Холокоста», каза украинският президент.

Пак да попитам: Освиенцим сам ли се освободи?

На събития в чест на 75-годишнината от освобождението на Освиенцим от Червената армия, речта на вицепрезидента на САЩ Майк Пенс беше най-резонансна, защото … той просто си замълча за основните освободители.

Така например в речта си за освобождаването на затворниците от концлагера той спомена за някакви уж американски войници, които между другото въобще не са стъпвали при освобождаването на Освиенцим. Но забрави за съветските бойци, които платиха с живота си, за да освободят жертвите на концлагера.

 

 

«В своята интерпретация вратите на Освиенцим са отворени от нещо като «олимпийски спортисти без държавна принадлежност» от наказаните Русия/СССР — от някакви безлични «войници».

Да, редно е да бъдем възмутени!

Дори е проява на висша деликатност само да бъдем възмутени.

Всъщност езикът на Пенс просто не може да се превърти, за да произнесе израза „Червената армия на СССР освободи Освиенцим“.

Това е срамна реч, срамна реч, в която за СЪВЕТСКИТЕ освободители така и не бе намерено място.

Как се освободи Освенцим?

 

 

В представите на новите нацисти, както наричам зомбираните управляващи елити от Запада, това НЕ може да е дело на Червената армия на СССР, защото тези предните от Съветите просто не са били в състояние да вършат добрини.

Може би Освиенцим наистина се е освободил сам?

А «съветските нашественици са поробили Полша», как мислите?!

Гръм и мълнии върху паметта на ОСВОБОДИТЕЛИТЕ!!!

А ето и какво точно каза Зеленски. Виж видео.

И разгледайте добре снимките, на които се вижда, че Червената армия на СССР освобождава Освиенцим, ако вече имате съмнения.

 

Червената армия на СССР освобождава Освиенцим

Червената армия на СССР освобождава Освиенцим

 

 

Петя Паликрушева, внучка на концлагерист

Станете почитател на Класа