Женският оргазъм идва...когато дойде

Женският оргазъм идва...когато дойде
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.07.2024
  • Share:

Секс колумнистката Алмара Абгарян-Гълтачева  е сигурна, че мъжете са виновни за липсата на оргазъм при жените. Тя назова двете им най-чести грешки пред Metro.

Абгарян отбеляза, че според изследванията жените изпитват оргазъм с 30% по-рядко от мъжете. Изследователите обясняват тази статистика с липсата на полово възпитание и физиологичните различия между мъжете и жените, но специалистът има и друго обяснение за това. „Бих казала, че мъжете просто се отказват твърде рано“, каза Абгарян.

Колумнистът призова мъжете да не се опитват да се вместят в определен период от време, тъй като женският оргазъм няма времева рамка. „Идва, когато дойде. Ако почувстваме, че го чакате, ще бъде много по-трудно да му се насладим“, отбеляза Абгарян. Освен това тя отбеляза, че много мъже не знаят как да угодят на една жена. В този случай тя посъветва да зададете въпроса директно на партньора си.

В заключение Абгарян посочи, че женският оргазъм не е само отговорност на мъжа. Тя призова да не лъжете партньора си за удоволствието и чувствата си. „Някои мъже имат нужда от помощ и съвет, така че бъдете смели и обяснете от какво се нуждае тялото ви“, заключи тя.

Станете почитател на Класа