Нашествие на извънземни: Огромни чудовища изплуваха от морето!

Нашествие на извънземни: Огромни чудовища изплуваха от морето!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.05.2024
  • Share:

Драматичната поява на чудовищна медуза и рак-паяк в морски курорт предизвика масова паника сред плажуващите, които се зарекоха никога повече да не плуват в морето.

 

 

Чудовищните същества приличат на извънземно нашествие, огромните зверове стреснаха туристите в Бармут, Северен Уелс. Когато летовницата Ейми Картър сподели снимките на партньора си, Скот Саути, на страницата на I Love Barmouth във Facebook, те предизвикаха смесица от страх и очарование.

„За бога!! Представете си, че плувате до такъв размер. Ще откача! Огромни са“, оплака се един от потребителите на социалната мрежа.

„Последният път, когато влизам в морето“, заяви втори, докато трети каза: "О, това са нещата от кошмарите ми. Този рак може да унищожи цял град“.

 

 

Говорейки ексклузивно пред Daily Star, Ейми каза: „Бяхне на кратка почивка и просто се разхождахме по плажа... винаги виждаме малки раци и медузи около скалите и на плажа, но беше шокиран да се види този размер. Х

одя там от почти 50 години и това са най-голямите създание, които някога съм виждала“.

 

 

Друга подобна медуза беше намерена на близкия плаж Dyffryn от Иън Уилкинс, който също сподели снимката си в групата във Facebook. Той каза на Star: „Бях шокиран да видя тази медуза и огромния й размер. Очарователни същества“.

 

 

Станете почитател на Класа