Колумбийка шокира в ефир: Правих секс с невидим мъж с години, но един ден ми показа лицето си и...

Колумбийка шокира в ефир: Правих секс с невидим мъж с години, но един ден ми показа лицето си и...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.05.2024
  • Share:

"Влюбих се в него, но когато ми показа лицето си - не исках да го виждам повече".

 

 

Това разкрива в телевизионно предаване колумбийката Паола Флорес, която твърди, че е правила редовен секс с „невидим мъж“ в продължение на 20 години. Един ден той й показва лицето си и то се оказва толкова ужасяващо, че Паола го „напуска“.

Тя говори за това в телевизионното шоу Sin Carreta, което се излъчва по колумбийския държавен телевизионен канал Canal 1.

 

 

Според Паола всичко започва в младостта й, когато е на 14 години. Лежала в леглото и изведнъж усетила невидима ръка да я гали по краката, а после по гърдите.

“Беше странно и се страхувах. Но оттогава той започна да идва при мен, за да прави секс.”, разказва Флорес, цитирана от "Зона 666".

С времето Паола започнала да харесва това, което упоритият невидим мъж правел с тялото й и в един момент тя се влюбила в него.

Това продължило 20 години и тогава той изведнъж й се показал „в плът“.

Паола споделя още:

“Чувствах го като голям мъж, но в онзи ден имах време да го разгледам. Имаше лице на гаргойл със зъби. Не исках да продължавам.”

Виждайки истинския му външен вид, в който „любимият й“ приличал на чудовище, Паола му заявила, че не иска повече да контактува с него, защото е ужасно уплашена от вида му.

Психологът Мартиша Монтеалегре казва, че случаят на Паола й се струва меко казано необичаен, тъй като подобни “сексуални отношения с Демони” са много редки.

Парапсихологът Хайро Урбекс вярва на Паола и предполага, че това е Инкуб, който той нарича „демонично същество от долния астрален план“. Инкубите се нуждаят от човешка енергия, особено сексуална, за да поддържат съществуването си.

 

Станете почитател на Класа