Бесен скандал между Галена и Галин, валят страшни заплахи! Пострада племенницата на певицата

Бесен скандал между Галена и Галин, валят страшни заплахи! Пострада племенницата на певицата
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.05.2024
  • Share:

Наши източници издават, че Галена е купила песента преди година и дори тогава я е пуснала на Галин. Година по-късно той също купува песента и я прави на неговите момичета Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и иска обяснение от Галин, след като е бил наясно, че тя вече е направила този хит. Говори се, че между тях е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой, мутри и т.н. 

 

 

А как може една и съща песен да бъде купена от двама изпълнители?! Тук вината е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Пак наши източници издават, че Галена е платила част от сумата и няма подписан договор. Така тя остава в неудобна ситуация и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички необходими документи. 

 

Галин

 

От цялата неприятна ситуация страдат феновете на Галена, които очакваха с голямо нетърпение новия й албум навръх 21 май. Певицата не смее да даде краен срок за появата на албума, който ще бъде на флашка. Надява се това да се случи възможно най-скоро, но със сигурност Галин вече е в черния й списък. А най-опарена остана нейната племенница Доника, която е вече и без продуцент. 

За кратката си музикална кариера тя смени трима продуценти и заради леля си продължава да се пъне и да страда. Първо се махна от македонския хитмейкър Оцко след като той се скара с Галена и тя отиде при музикалната компания на Меди. Там също се скараха жестоко на лична основа и макар Галена да си е близка с Меди, не защити племенницата си, а вместо това ходатайства да отиде при Галин. Но след скандала от последните дни Доника вече не е част от Алфа мюзик и съдбата й като изпълнител е под въпрос.

 

Доника

Станете почитател на Класа