Бритни Спиърс се къпе чисто гола на плажа

Бритни Спиърс се къпе чисто гола на плажа
  • Written by:  classa.bg***Бритни Спиърс е твърдо решена да покаже всичко от себе си, след като се сдоби с пълна свобода. 42-годишната поп изпълнителка публикува ново видео, на което се къпе чисто гола във водите на таен плаж. Носителката на Грами написа към разго
  • Date:  
    26.05.2024
  • Share:

Бритни Спиърс е твърдо решена да покаже всичко от себе си, след като се сдоби с пълна свобода. 42-годишната поп изпълнителка публикува ново видео, на което се къпе чисто гола във водите на таен плаж.

Носителката на Грами написа към разголеното си видео „Здравей на моя задник“. В краткото клипче Бритни повдига чисто голото си дупе, докато голите ѝ гърди си остават потопени в морската вода.

За кратко текстът към видео публикацията бе: „Вдигнах задника си малко по-високо, за да имам по-голямо дупе!!! Мисля да си сложа инжекции в задника, за да го направя по-пухкав“, но после бе редактиран.

 

0gtjjghu

 

Феновете на певицата се чудят как голото ѝ видео все още е на платформата, при положение, че подобни кадри граничат с порнография и бързо се изтриват. Появата на Бритни без никакви дрехи изобщо не е първата, нито ще бъде последна. Поп изпълнителната има вече десетки снимки и видеа, на които е както майка ѝ я е родила или поне в едва прикриващо я бельо, пише Телеграф.

Американски медии пишат, че психическото здраве и финансово състояние на Бритни Спиърс е тревожно. В началото на месеца се появи информация, че тя е станала жертва на побой от страна на новото ѝ гадже, което в последствие тя отхвърли и заяви, че не е истина. Причина за това са появили се снимки онлайн, на които тя бива извеждана от дома си от парамедици.

 

Станете почитател на Класа