Актриса групово изнасилена

Актрисата от московския сатиричен театър Альона Яковлева разкри тайна, която е крила повече от 30 години. По време на предаването на НТВ 57-годишната актриса разказа как стана жертва на групово изнасилване.

 

 Актрисата сподели как е успяла да оцелее след в трагедията и да не полудее от преживяното.

Яковлева е дъщеря на прочутия артист Юрий Яковлев (лейтенант Ржевски от "Хусарска балада" и Иполит от "Ирония на съдбата"). Артистът изоставил дъщеря си още преди раждането ѝ, като се развел с майка ѝ след шест години брак. 

 

 

Според Альона баща ѝ е имал ярка връзка с друга жена, когато майка ѝ е била бременна с нея. Сега болката от това предателство вече е притъпена, но не е напълно изчезнала, а само се е развила в друго качество. Тази промяна е била повлияна и от смъртта на баща ѝ през 2013 г., споделя тя. 

 

 

Альона Яковлева станала жертва на изнасилване, след като на младини безразсъдно седнала в непозната кола късно вечерта на връщане от представление. Шофьорът и приятелят му откарали Альона в непозната къща, където ги чакал трети човек. 

Актрисата не загубила самообладания и започна да се съблича, питайки: "Е, кой ще е първият?". След този въпрос един от изнасилвачите се отказал изобщо да се пробва. Но това не я спасило от сексуалните гаври и унижението. 

Важното обаче е, че успях да запазя живота си, а да не бъда изхвърлена мъртва в някоя канавка, казва тя. Изнасилвачите дори я откарали до дома ѝ. Но актрисата била толкова шокирана от случилото се, че не си спомня номера на колата.

 

 

Но актрисата има и друга голяма тайна в живота си, свързана с мъж, за която категорично откаазва да говори. Тя има дъщеря Маша, която е отгледала сама, след бърз развод с баща ѝ.

Альона е уверена, че след 50 г. животът не само не е свършил, но става още по-ярък и емоционален. Преди 4 години тя изживява красив роман с 25-годишен младеж, а в момента е в "период на букети, бонбони и чести срещи с бизнесмен, но не толкова млад като предишния ѝ възлюблен".

 

Альона е убедена, че няма нищо осъдително и необикновено една жена да се среща с по-млади от нея мъже, ако това носи взаимна радост.

 

0a

Станете почитател на Класа