Ако жената има главоболие, излекувайте го с оргазъм (18+)

Всяка секунда 4000 човека в света правят секс. Сексът не се отнася само до онова, което се случва в леглото. Трите неща, които могат да ви помогнат да изградите здрава сексуална връзка с жена, са вашият характер, комуникативните ви способности и увереността ви, пише "Див.бг".
А ако умеете и да говорите мръсотии по време на секс, това ще възбуди партньорката ви още повече. Дразнете я и я карайте да се чувства желана. Ето и още полезни съвети, които ще ви помогнат за брилянтно сексуално представяне:

Ако се потите по време на секс, не се притеснявайте! Потенето излъчва тестостерон, а той действа възбуждащо на жените.

По време на секс гледайте стаята да е по-скоро топла, отколкото студена. Регулирайте температурата предварително. Нали знаете какво прави студът с пениса, а и кара кожата да настръхва. А това не е за препоръчване, когато става дума за секс.

Ако я боли главата, а нямате хапчета, пак я докарайте до оргазъм. Той лекува главоболието.

Ако двамата правите опити да имате деца и искате тя да забременее, постарайте се да достигне до оргазъм и то доста силен. При този случай вероятността от забременяване е по-голяма, защото контракциите на мускулите на таза помагат на спермата да се придвижи по вагиналния канал и да оплоди яйцеклетката.

Мощните оргазми изискват и доста любовна игра. Затова нежно си поиграйте с нея, стимулирайки зърната на гърдите ѝ, клитора ѝ и вагината ѝ.

Сутрешен секс. На всеки му се случва да се чувства изморен вечер, но не пропускайте да се реванширате на сутринта. Тогава и нивата на тестостерон са по-високи, с цели 40% по-високи в сравнение с вечерта, така че, щом пукне зората - започвайте със сутрешния секс.

Поддържайте дупето си във форма. Той е една от частите на мъжкото тяло, които получават най-голямо възхищение от жените.

Възрастта не е фактор за секса. Проучванията показват, че дори мъжете над 70 години имат вероятност от над 73% да са потентни. Така че не се отказвайте от секса, даже да клоните към 80-те. Най-много да се подмладите.

Станете почитател на Класа