×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Музикално шоу за рождения ден на Маймунарника

Кой не обича да ходи на рожден ден, особено ако има топ банда млади агенти, ултра добър селектор за вечерта и куп изненади? Точно затова имаме изключителното удоволствие да Ви поканим на концерта на SOUTHWICK и DJ IHOU по повод рождения ден на Маймунарника на 31-ви МАЙ от 19:00 часа.
Ето и малка информация за живите музиканти, които ще раздвижат въздуха в сърцето на парка, а именно SOUTHWICK - банда от София с уникален подход към съвременния фънк.
Това, което отличава групата от техните съвременни колеги в Обединеното кралство и САЩ, е не само географската ширина, но и тяхното разбиране за актуална фънк формула: Flow Using Natural Knowledge (FUNK). Фънк бандата залага на съвременен звук и собствен поглед върху фънк музиката със завладяващо сценично присъствие.
Southwick полагат началото на кариерата си през 2010-а година. Дебютният сингъл на групата Pink Skies излиза през есента на 2011 година. Автор на текста и музиката е тромбониста на групата Божидар Василев. Клипът към сингъла, възприет добре както от медиите, така и от потребителите на социалните мрежи, дело на Добрин Кашавелов, затвърди групата като едно от най-ярките имена за 2011 година. Към сингъла са реализират и три ремикса на DJ Ilko, WahТony и Марин Бозев. През 2012 година, SouthWick стават част от обещаващия музикален лейбъл Music Clinic Records, с чиято подкрепа първият им диск е факт. Любопитен факт е, че в началото на тази година момчетата реализират най-мащабния си и успешен проект - "J Dilla Tribute".
Личностите, изграждащи тази артистична и различна група, са:
Божидар Василев (TromBobby) - тромбон, вокали
Денис Попстоев - саксофон
Волен Милчев (Vo Lion) - вокали, FX
Михаил Филипов - клавиши
Антони Рикев (Wah Tony) - бас
Деян Илиев - ударни
Николай Данев (Mr. Brown Sugar) - ударни
В края на майския месец бандата ще очаква всички свои почитатели, както и верните фенове на Маймунарника, в култовото заведение за една наистина незабравима фънк вечер.
ВХОД СВОБОДЕН!
За резервации във вечерта: 0884 76 87 50

Станете почитател на Класа