РЗС: Община Варна се управлява като картел

Община Варна се управлява като мафиотски картел. Това е единствената община в България, в която мафията цялостно е превзела местното самоуправление. Това каза вчера лидерът на РЗС Яне Янев във Варна. Според него ГЕРБ и ДПС са направили в града трайно взаимодействие от типа "Коза Ностра" и РЗС е единствената политическа партия, която иска да пробие тази мафиотска крепост.
„Такова ще бъде нашето послание на предстоящите местни избори. Ние искаме гражданите на Варна да влязат в този мафиотски картел община Варна, защото до момента дори и чистачките в общината се назначават само и единствено ако са част от политическата и икономическата мафия, която 20 години е окупирала общината и не я дава на варненци“, подчерта лидерът на РЗС.
Той беше категоричен, че от РЗС искат да върнат Варна на гражданите и да направят всичко възможно да се спре цялостната мафиотизация на бизнеса в града. „Нашата мисия тук, във Варна, ще бъде най-тежка“, каза още Яне Янев.


Годеницата Галя Янчева призна, че се страхува за Янев

Уплашена съм да не се случи нещо лошо с Яне. Това заяви вчера пред bTV годеницата на Яне Янев, 24-годишната Галя Янчева, която е студентка по право. Тя обясни, че няма да избяга от сватбата с него и те са заедно от пет години. „Яне ме привлече, защото е честен и откровен“, коментира тя. Янчева каза още, че не може да каже защо са разбили апартамента им и са откраднали колата им, но безрезервно вярва на годеника си и иска да остарее с него, както и да имат деца. На въпрос за бомбата пред вестник „Галерия“ тя отговори, че никой здравомислещ човек не би сложил бомба пред собствената си медия. Янчева обясни, че ако Яне Янев не пречи на управляващите, нямаше да им се случат такива неща. По отношение на гей скандалите около годеника й тя каза, че я нараняват. Студентката бе категорична, че никой не й е плащал да бъде с Яне Янев и че ще го подкрепя, докато са заедно.

Станете почитател на Класа