Концерт на "Любе" в Благоевград

Благоевград /КРОСС/ Руската група "Любе" ще пее на 19 юни - събота от 20.00 часа в Благоевград на площад "Георги Измирлиев" (мястото на ледената пързалка). Концертът се организира от Форум "България - Русия", чийто председател е Светлана Шаренкова. Много и приятни изненади и ефекти са подготвили организаторите на проявата със съдействието на община Благоевград. Естествен декор на проявата ще бъдат фонтаните в подплощадното пространство, които ще работят на пълна мощност, фонтаните пред кметството ще работят на минимален режим.
Концертът на групата на Николай Растрагуев ще завърши с илюминации, организирани от специално наета от организаторите фирма.
Техническите екипи на групата на Николай Растрагуев пристигат в петък сутринта. От 7.00 часа на 18.06 - петък до 12.00 часа на 21 юни - понеделник, по разпореждане на кмета на общината общинският паркинг "Кончето" и ул. "Братя Миладинови" зад АУБ ще бъдат предоставени приоритетно и безвъзмездно за автомобилите на организаторите и участниците в концерта на "Любе".

 

/СС/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа