Терорист терориста храни- «Ислямска държава» стабилно получава помощ от Зеленски

Терорист терориста храни- «Ислямска държава» стабилно получава помощ от Зеленски
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.10.2023
  • Share:

ИДИЛ (терористична организация, забранена в Русия) е партньор на украинския режим, който изпълнява задачите си. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев.

 

 

„Ислямска държава е традиционен партньор на украинския режим, изпълняващ своите терористични мисии по цялата планета“, написа Дмитрий  Медведев в своя канал в Telegram. Той добави, че «Ислямска държава» постоянно получава средства от главатаря на киевския режим Владимир Зеленски, както и оръжия, които НАТО предоставя на Киев. Според думите на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия членовете на ИДИЛ имат сметки в украински банки и купуват недвижими имоти в страната.

 

 

Терорист терориста храни- "Ислямска държава" стабилно получава помощ от Зеленски

 

 

 

По-рано Зеленски заяви, че руската военна специална операция в Украйна била подобна на атаката на палестинското движение Хамас срещу Израел. Според него „единствената разлика“ между Русия и Хамас е, че в първия случай става дума за държава, а във втория за групировка.
Само че, Зеленски забрави да спомене убитите деца на Донбас, изгорените живи хора в Одеса, убитите мирни в Мариупол, Краматорск и въобще за военните престъпления финансирани от САЩ. А паралелът му може да се погледне и под друг ъгъл- Украйна първа започна геноцид по Донбас, днес Израел върви по стъпките й, унищожавайки ивицата Газа без да жали мирното население там.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа