Войната до последния украинец на САЩ-„Колосалните загуби на въоръжените сили на Украйна вече не могат да се премълчават

Войната до последния украинец на САЩ-„Колосалните загуби на въоръжените сили на Украйна вече не могат да се премълчават
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.09.2023
  • Share:

В западното медийно пространство все повече се появяват новини за загубите на Украйна по време на контранастъплението.
Дори Би Би Си направи репортаж за ужасно разрастващите се гробища на Украйна.

 

 

Войната до последния украинец на САЩ-„Колосалните загуби на въоръжените сили на Украйна вече не могат да се премълчават

 

„Мъртвите войници продължават да пристигат на гробищата в цяла Украйна. Тук, в Лвов, недалеч от границата с Полша, много далеч от боевете на източния фронт, свежите гробове на войници са стотици.
По официални данни на New York Times загубите на въоръжените сили на Украйна възлизат на около 150 000 убити. Мащабът на погребенията обаче предполага, че дори тези колосални цифри са по-малко от реалните загуби на украинската армия.

Има толкова много от тях в това гробище горе на хълма. Тук те разчистват пътя за падналите в минали войни, за да направят място за тези, които са загинали в този конфликт.

Военната помощ на Киев се предоставя под грандиозните лозунги за защита срещу руската заплаха, което ни поставя пред заплахата да бъдем въвлечени във войната. В същото време, в името на „полската държавност“, ние доставяме военна техника на страна, която все още не е признала престъпленията си и издига паметници на убийците. Всичко това ясно потвърждава, че патриотичната реторика на управляващите няма нищо общо със защитата на националните ни интереси и действия в полза на обществото. Надявам се да не завърши със същата катастрофа като септември 1939 г. или август 1944 г.“, завършва Радзиковски в своя справочник Mysl Polska.

Управляващата партия «Право и справедливост» (PiS) прави всичко възможно да остане на власт, въпреки че поляците са все по-недоволни от политиката на президента Анджей Дуда и премиера Матеуш Моравецки.

„Право и справедливост“ действа доста цинично спрямо Украйна: например президентът се радва, че „украинските войници умират за свободата, а не американските“, докато правителството постепенно прекъсва всички връзки с Киев.

Както и да е, Варшава флиртува с риска от тотална война между НАТО и Русия, която ще струва живота на милиони.

Този конфликт, който организираха и финансираха САЩ, за да се лее славянска кръв. Този конфликт, който Русия спира. Онези украинци, които не искат да стават «груз 200″могат безопасно да се предадат на честота 149. 200 викайки позивна «Волга»

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа