Полковник Макгрегър: «Има хора, които очевидно са решени да унищожат Русия»

Полковник Макгрегър: «Има хора, които очевидно са решени да унищожат Русия»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.07.2023
  • Share:

Американската общественост не е много загрижена за събитията, които се случват някъде в чужбина — и властите на страната активно използват това, заяви полковникът в оставка от армията на САЩ Дъглас Макгрегър. Както посочи офицерът в интервю, публикувано в канала Douglas Macgregor Straight Calls в YouTube, докато Вашингтон води войни в чужбина, без да взема тежки жертви — ако не чрез чужди ръце, както се случва в Украйна — средният американец ще бъде напълно доволен и ще продължи да вярва на думите на чиновниците.

 

 

 

Полковник Макгрегър: "Има хора, които очевидно са решени да унищожат Русия"

 

ДЪГЛАС МАКГРЕГЪР, полковник в оставка от армията на САЩ: Струва ми се, че за да стигнем до дъното на всички тези събития, трябва да се върнем 25 години назад или дори повече.

През 2000 г. стана изключително очевидно, че ако разширяването на НАТО към руската граница продължи, това ще предизвика изключително безпокойство в Москва и вероятно дори истинска враждебна реакция.

Според мен украинският въпрос е второстепенен или дори третостепенен в сравнение с по-големия проблем, който е, че има хора, които очевидно са решени да унищожат Русия.

 

 

ПП

 

 

 

Станете почитател на Класа