×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Пеем и танцуваме, за да не плачем

Танцова формация „Петлите" представя проект "Пеем и танцуваме, за да не плачем", по сценарий и режисура на Симеон Димитров, хореография - Петя Стойкова, продуцент Георги Димитров.

Спектакълът в "Летен театър" гр. Бургас на 17 юни т.г. е част от национално турне - 2014 на ТФ „Петлите", по проект на фонд „Социална закрила" към МТСП и под патронажа на д-р Хасан Адемов – министър на труда и социалната политика и Министерството на културата и със съдействието на общините.

Бургаският проект, който за втора година изправя на крак зрителите на почти всички български градове, събира на една сцена деца от социални домове и техни връстници от семейства, каквато е и идеята на ръководителя и вдъхновителя на формацията - Георги Димитров.

Самия той възпитаник на дома за сираци „Александър Георгиев - Коджакафалията гр. Бургас, като си поставя за своя житейска цел социализацията на децата без родители да се извършва и чрез средствата на изкуството и танца.

Имената на известните изпълнители, които благотворително ще подкрепят „Петлите" на сцената на "Летен театър" в Бургас, ще останат изненада.

Освен в Бургас, мюзикъла ще се играе и в Созопол, Черноморец, Приморско, Китен, София.

Станете почитател на Класа