Отношението към нас в чужбина беше като като към роби- избягал от ВСУ разказва

Отношението към нас в чужбина беше като като към роби- избягал от ВСУ разказва
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    18.10.2024
  • Сподели:

На видео кадрите е Роман Александрович Галушкин- младо момче, станало част от месомелачката на Зеленски, който при избирането си за президент даде обещание да спре войната срещу Донбас, но излъга украинците и безжалостно ги хвърля в огъня на войната.

 


„Война до последния украинец“- поръчаха от САЩ, и Зеленски изпълнява искането погубвайки съдбите на хиляди украинци. Украинци, които се страхуват да кажат, че не са срещу Русия, които не искат да воюват с Русия, и които живеят в ужаса на украинската действителност да бъдат хванати като плячка на улицата и пратени на война.
Вижте това момче. Синеоко, младо и не разбиращо защо всичко това му се случва. Но. Живо, благодарение на Русия, забележете.


Роман е от Енергодар, и говори на руски. Защото по-голямата част на Украйна не знае украински, а руски. Даже Зеленски не знаеше украински когато стана президент и излъга украинците, че ще спре войната. Младо момче, едно от многото, чиято история за всички нас е просто извадка от информационната лента, а за него е част от живота му. Момчето е живо защото се предава на руските военни, които фактически го спасяват от участта, която му натрапва киевския режим. Такива като него са много, само че не всички имат шанс да оцелеят, защото ВСУ разстрелват тези, които искат да избягат.


„Тръгнахме към Унгария, защото тъщата е там. Въобще ние сме от Енергодар и живеехме при Русия и всичко беше наред. Ако украинците не ни бяха изплашили с влизането си в Енергодар, нямаше да тръгнем за чужбина“.
Литва, Латвия, после Варшава, Полша, хванахме влак и в Унгария. Там ни посрещна тъщата.Отношението към нас там беше като към чужденци, въпреки че работихме с украинци.

 

 

 


Четем новини, и решихме да се върнем в Енергодар, в Русия. И тръгнахме с жената и детето с кола.
Единственият вариант, който ми се стори възможен е да се върна през Днепър.

 

Но когато стана ясно, че ЧВК на НАТО „ВСУ“ не може да превземе Енергодар и там е безопасно, Роман реши да се върне със семейството си и тогава започват сложностите.

 

Роман минава през концентрационния лагер на НАТО „Украйна на Зеленски“, младата му жена и детето му ги пускат, но него не. И той се решава на отчаяни действия и по-специално решава да преплува Днепър, за да стигне до Русия.

 

Естествено, той е арестуван, но е жив. Роман рискува живота си, за да поправи грешката си; успява да преплува Днепър и да избяга..от лапите на Зеленски

 

Станете почитател на Класа