Вижте дъщерята на президента във филма за Гунди

Вижте дъщерята на президента във филма за Гунди
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    16.09.2024
  • Сподели:

Филмът на режисьора Димитър Димитров "Гунди - Легенда за любовта" предстои да излезе на голям екран в цялата страна на 18 октомври. В него участва и дъщерята на президента Румен Радев - Дарина. Тя дебютира на големия екран и влиза в ролята на Мими.

Дарина е на 23 години и следва актьорско майсторство. Тя е от първия брак на Радев с Гинка Кесякова.

Дарина Радева е къдрокосата на снимката

Поради очаквания огромен интерес и нетърпение на зрителите, за първи път в родната история, киносалоните стартират продажбата на билети, месец по-рано! Така, от 18.09 всички фенове могат да запазят своите места в киносалоните в цялата страна, и да бъдат сред първите, които ще споделят историята на обичания български футболист Георги Аспарухов – Гунди и неговата любима – Лита.

Днес беше представен официално и основният плакат на "Гунди - Легенда за любовта", който ще придружава филма навсякъде – у нас и в чужбина, пише iwoman.bg.Редом до главните актьори Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита) ще застанат Александра Костова (Лидка), Димитър Николов (Томи), Марио Василев (Боби), Дарина Радева (Мими), Мина Каукова (Пепи) и Даниел Върбанов (Коко). Всички те ще върнат лентата към ученическите години и приятелската среда на Гунди и Лита, тяхната първа среща и началото на една класически невъзможна любов. Любов, зародила се през 1959 г., преминала през редица възходи и падения, и която зрителите ще имат възможността да съпреживеят благодарение на майсторството на режисьора Димитър Димитров, оператора Борис Славков и сценарийния екип, воден от Емил Бонев. Паралелно с линията на любовта, на голям екран ще бъдат пресъздадени и най-големите футболни успехи на избрания за "Футболист на столетието" – Георги Аспарухов – Гунди.

 

 

Вижте дъщерята на президента във филма за Гунди (СНИМКИ) - 2
 
 
Вижте дъщерята на президента във филма за Гунди (СНИМКИ) - 3
 
Дарина Радева е къдрокосата на снимката
 
 

В ключови роли в "Гунди – Легенда за любовта" ще видим още Димитър Маринов (Аспарух, бащата на Гунди), Параскева Джукелова (Мария, майката на Гунди), Пенко Господинов (агент на Държавна сигурност),  Владимир Люцканов (Генерал Крумов), Емил Марков (арх. Марков, бащата на Лита), Биляна Петринска (Марена, майката на Лита), Николай Урумов (Коце Георгиев, треньор на "Левски"), Владислав Карамфилов – Въргала (Георги Генов, треньор на "Ботев" Пловдив) и Стоян Радев (Зоро).

Станете почитател на Класа