Краси Радков разкри подробности за отношенията си с Ванката

Краси Радков разкри подробности за отношенията си с Ванката
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.03.2023
  • Сподели:

Актьорът Краси Радков беше на гости на „Има такъв подкаст“, където в разговор над един час разказа много любопитни моменти около себе си и своите колеги в "7/8 тв". Един от най-отличителните моменти беше, когато Краси разказа за своя колега и приятел Иван Атанасов – Ванката, пише Шоу Блиц.

 

 

"Ванката първо е много добър приятел, второ аз много го обичам, трето е много голям професионалист и четвърто затова, че е перфектен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че много се впряга и ми кеф да го ядосва. Той се ядосва истински. Нищо не е предварително уговорено, не е сценарий.

Той ми се ядосва много и след това ни минава. Сега последно през януари се извинихме двамата, казах му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме", започна по темата Краси Радков.

Краси Радков отказа да се обади на Ванката, за да се чуят в ефир от страх, че ще каже нещо нецензурно, но зави че Иван Атанасов е най-обичания човек в шоуто. „Нявсякъде го обичат и поздравяват, никой няма лоши чувства към Ванката".

"Иван Атанасов – Ванката има голям талант. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се шегувам това е реално. Когато се закачаме той ме удря истински. Последния шамар, който ми заби беше силен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина", разкри актьора. И добави шеговито:

"На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, затова му предлагам, да започне работа във ВиК".

 

 

 

Станете почитател на Класа