Кубрат Пулев: Няма значение дали ще съм "Спортист на годината"

Нека да минат празниците и ще говорим за бъдещето и новата година. Мисля, че през март или април ще направя още един мач, преди да се срещна с Кличко", заяви Кубрат Пулев при завръщането си на летище "София".

Кобрата добави, че няма да му бъде неприятно и ако не спечели днес в анкетата "Спортист на годината". "Разбира се, че не. Има много спортисти. Ще се радвам и да не съм при първите десет, а да има толкова добри и заслужили спортисти. Дали ще съм "Спортист на годината" или ще съм десети, това за мен не е от значение", сподели Пулев.

"Пожелавам си световната титла. Няма значение срещу кого ще бъде мача и как ще се завъртят нещата или как ще ги наредят и направят. За мен това беше една добра година, доста завъртяна, с не малко номера. Но като цяло е доста успешна. Имам претендентско място за световната титла и това не е никак малко", сигурен е Пулев.

"Бих искал хората да сме по-добри към сънародниците си. Клиширано е, но това искам да им кажа. Да сме по-отзивчиви и да обичаме България. Да вярваме, че страната ни ще се промени към по-добро. Всичко започва и свършва с вярата", добави още Кубрат.

По повод възможен мач с Дерек Чисора, той добави: "За мен не е никакъв проблем. Готов съм да се бия с всеки. Ще се подготвя и ще бия и с него", заяви Кобрата.                     

Станете почитател на Класа