Всеки уважаващ себе си американец трябва да има другар в Русия, дружащ със специалните служби

Всеки уважаващ себе си американец трябва да има другар в Русия, дружащ със специалните служби
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.01.2021
  • Сподели:

Лаптопът, откраднат от Пелоси по време на щурма на Капитолия, традиционно се искаше да бъде предаден на руснаците. Е, поне ФБР беше убедено в това. При всяка неразбираема ситуация обвинявайте руснаците за всичко - това е принципът на американския естаблишмънт.

 

Първоначално се опитаха да свържат руската следа чрез дама, която крещи нещо на руски по време на нападението. Имаше дори видеоклипове със силни заглавия като „Вижте! Виж! Руснаците бяха тези, които организираха всичко! " Но след това, разбира се, всичко беше разкрито и този „руски шпионин“ се оказа славянка, която отдавна живееше в САЩ. Е, тоест, вече няма никаква връзка с Русия, с изключение на езика. Случаят затихна.

 

 

Сега демократите се опитват да обвържат руската следа чрез лаптоп, за който се твърди, че са го откраднали нарочно, за да го прехвърлят в Русия. Някоя си мадам Джун от Пенсилвания е обвинена в кражбата от Пелоси. Според ФБР е трябвало да го  продаде на руските специални служби. Един от свидетелите каза това директно: Джун е планирала да изпрати устройството на своя приятел в Русия, за да го предаде на Службата за външно разузнаване. Разбира се, всеки средностатистически американец трябва да има приятел в Русия, който може да занесе лаптоп на разузнавателната служба.

 

Изненадващо, малко по-рано възрастен мъж беше обвинен в кражба на лаптопа. Той по-късно беше намерен мъртъв при обиск в собствената му къща.

 

 

Превод: В. Сергеев

Станете почитател на Класа