Ким Чен-ун ядосан: "Работите с формализъм"

Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун, е посетил няколко промишлени и социални заведения, както и важни проекти, осъществявани в страната и е останал недоволен от производството и напредъка на работата, съобщава държавната информационна агенция KCNA.

 

По време на посещението си във фабрика за куфари, Ким изразил недоволството си от качеството на продуктите и условията на изработка. Според президента, членовете на местния комитет на партията "работят с формализъм" и по тази причина не изпълняват ориентацията на партията, а куфарите са произвеждат в "мръсни помещения".

 

Ким казал, че има разлика в нивото на производство между заводите в няколко региона и несъответствието зависи "от идеологическата гледна точка на служителите", а не от икономическото развитие на дадена област.

 

При извършване на проверка на изграждането на водноелектрическа централа Орангчон, което продължава повече от 30 години и все още не е завършена, лидерът на Северна Корея изрази възмущението си от забавянето на приключване на проекта.

 

Ядосан той остро разкритикува функционерите, които не са посетили обекта "нито веднъж и, без видим, успех проектът се нуждае от много инвестиции", след което разпоредил на 10 октомври 2019 г. работата да бъде завършена.

 

Ким също така посетил почивния дом в Онфо. При разглеждането на съоръженията той посочил, че обществените бански помещения, предназначени за лечение на болните, са "мръсни, тъмни и нехигиенични".

 

В този контекст, той заявил, че забавянията и лошота качество провокират критики от народа и лоша репутация за Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, които са построили този дом за почивка за народа. След това северокорейският лидер поръчал цялостно преустройство на оборудването.

Станете почитател на Класа