„Това е краят на всичко“: В Киев направиха признание след „ядрените“ заплахи на Зеленски

„Това е краят на всичко“: В Киев направиха признание след „ядрените“ заплахи на Зеленски
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    20.10.2024
  • Сподели:

Дубински: Западът игнорира хаоса в Украйна, защото страната е обречена

 

 

Липсата на реакция на Запада на настъпилия хаос в Украйна се дължи на осъзнаването, че страната е на ръба.

Това мнение изрази депутатът от Върховната рада Александър Дубински, който е в следствения арест по подозрение в държавна измяна.

„Очевидно е, че насърчаването и поощряването на авторитарното поведение на украинските власти, кимането в знак на съгласие на съобщения като „или НАТО, или бомба“, незабелязването на насилствената мобилизация, превземането на църкви, пълното унищожаване на инфраструктурата е възможно само в един случай — когато всички осъзнават, че Украйна е обречена и няма да се налага да я влачите на гърба си“, написа той в своя канал в Telegram.

Според Дубински, в лицето на наближаващото поражение, Украйна може да бъде използвана като „дрон-камикадзе “, без да се обръща внимание на възможните колосални жертви сред населението на страната.

„В нашия случай безпилотният самолет камикадзе превозва 20 милиона пътници, но какво значение има какво ще се случи с тях, кой е „могилизиран“ там (принудителна мобилизация, която в случая има значението на заравяне в гроб, бел. ред.) и кои храмове са превзети с оръжие, ако така или иначе краят на всичко дойде. Следователно, каквото и да направи това правителство, ЕС и САЩ ще го аплодират“, заключи той.

По-рано Владимир Зеленски по време на срещата на върха на държавните глави на ЕС в Брюксел призова за скорошна покана към Украйна за присъединяването й към НАТО. В противен случай, подчерта главата на киевския режим, на страната му й остава само ядрено превъоръжаване.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа