Какво се случва на Запад? ПАНИКА!!!

Какво се случва на Запад? ПАНИКА!!!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.07.2024
  • Сподели:

Почти всичко, което се случва на Запад през последната седмица, може да се опише с една единствена дума: паника. Не, не с малки букви, а така: ПАНИКА!

 

 

 

Нека изброим.
1. Паника в Демократическата партия на САЩ. Дядо Байдън се провали на дебата. Той се опита да оправи ситуацията, появи се в радиото, но мозъчните му клетки го накараха да изрече «аз съм първата чернокожа жена и се гордея с това», с което вече тотално предизвика шок и ужас сред американците.

Това го заяви «господарят на света», както сам се нарече тези дни, по филаделфийската радиостанция WURD. Очевидно той вече се счита за Камала Харис. Или кой знае…

«Между другото, гордея се, че съм, както казах, първата чернокожа жена… , която работи с чернокож президент», каза президентът на САЩ.

Фразата беше произнесена по време на обсъждането на въпроси за подкрепата на африканските общности.

Дядото е пълен потрес.

Очевидно Тръмп ще спечели. На всичкото отгоре демократите не могат да намерят заместник на Байдън. Той не се опъва много на евенталната му смяна. Опъва се съпругата му Джил, която казва от рода на:

«Вървете на майната си, няма лесно да ви дадем властта». 

В отговор някои спонсори на Демократическата партия вече обявиха, че спират инжектирането на пари, докато Байдън не напусне.

Вместо „Путин трябва да си отиде“ сега стана: „Байдън трябва да си отиде“. Ха-ха-ха ????

Пълен виц!

Останал без мнозинство в парламента, Микрон се превръща в куца патка и вече се чуват настоятелни гласове: „Микрон трябва да си тръгне!“

Новият министър-председател Кийр Стърмър все още не е встъпил в длъжност, но вече заяви, че „Системата се нуждае от рестартиране“.

Ситуацията във Великобритания е тежка и няма нищо по-лесно и приятно от това основните партии да се обвиняват взаимно.

Нека продължават! Колкото по-зле, толкова по-добре, както казва навремето другарят Ленин, от когото британците се потрисат насън и наяве.

Двете основни британски партии не е лошо дори да започнат съдебни дела една срещу друга. Ще бъде още по-голям супер на суперите.

Казано накратно, Орбан отнесе върли критики. Обаче май не му пука.

Като цяло, съдейки по многобройните истерии, е очевидно, че ситуацата на Запад НЕ върви по план.

На този фон продължава облъчването на зомбираното население, че Украйна след 2-3 дена ще стъпи победоносно на Червения площад.

Междувременно един американски генерал се гътна след посещението си в Украйна.
Или по-точно ТАМ е предал Богу Дух, но за това не се говори.

А иначе се твърди, че западната страна няма НИТО ЕДНА загуба.

С една дума — психиатрията работи на пълни обороти.

Но пациентите не си пият лекарствата.

ПП

Паника във Франция. Хитрият план на Микрон се провали — партията му зае едва трето място на първия тур на предсрочните парламентарни избори. В неделя е вторият, ситуацията може дори да се влоши.

Паника във Великобритания. Предсрочните парламентарни избори, обявени от Сунак, завършиха с безпрецедентно поражение на неговата партия (лейбъристите имат две трети от местата в парламента), Сунак подаде оставка.

Паника около визатата на Орбан в Москва.
ЕС твърди, че Орбан не е заминал за Кремъл от тяхно име. НАТО твърди, че Орбан не се е срещнал с Путин от тяхно име. И Киев изпадна в истерия, защото Орбан не бил съгласувал посещението си с пациентите от болничното отделение, което управлява Украйна.

Станете почитател на Класа