Стратегията на САЩ ще унищожи всички украинци — American Conservative

Стратегията на САЩ ще унищожи всички украинци — American Conservative
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.06.2023
  • Share:

Политиката на Белия дом в конфликта в Украйна ще доведе до жертви сред жителите на страната, за да се постигнат ползи за САЩ. За това пише изданието American Conservative.

 

 

Стратегията на САЩ ще унищожи всички украинци - American Conservative

 

 

„Съединените щати са усъвършенствали една зловеща стратегия, доктрината Байдън. Неговата цел е да извлече възможно най-много ползи от конфликта без активното участие на Вашингтон и да не обръща внимание на жертвите сред украинското население“, се казва в материала.

Според изданието Украйна вече е станала жертва на подобна стратегия, използвана преди това срещу Виетнам, Ирак и Афганистан.

Вашингтон продължава да изпраща въоръжена помощ на Киев, достатъчна, за да поддържа боевете, но недостатъчна, за да постигне победа. Белият дом не се интересува колко украинци умират и каква ще бъде степента на разрушение на страната, тъй като процесът на възстановяване ще се превърне в друг източник на печалба за Щатите.

В заключение списанието отбелязва, че киевският режим трябва да се замисли за цената, която плаща за „играта си със Съединените щати в гонката за оръжие“.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа